«12345...8»

Felhasználó
8 éve
Hasinak sárga jár csak, mert Ő is olyan sárga mint egy vietkong! :p
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
8 éve
auto sport is létezik xd
StickmanWarfare2015.10.15.20-37-288c7b5.jpg
2ui6ci51j4k4cxb62ta.gifthrow.gifQmEItWY.giftatice_04.giftatice_08.gif

Felhasználó
8 éve
.de komoly ! nekem tetszik. honnan van a kép ?
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
csináltam? majd ha kész felrakom a kocsit is bár majd ha úgy van felrakosgatom majd :3
2ui6ci51j4k4cxb62ta.gifthrow.gifQmEItWY.giftatice_04.giftatice_08.gif

Felhasználó
8 éve
XDDDDDDDDDDDDDDD
Jelentkezz újra. XDDDDD
5CnueVR.gif

Felhasználó
8 éve
Huuuu sport!
Nem követem nagyon a focit, bár lassan iskolai tananyag lesz, de asszem ma lesz a Norvégia elleni meccs?
Ha Viktoron múlik lesz itt még Aranycsapat, mert hát az alapoknál kell kezdeni! Nem értem miért hülyézik ezért, meg hogy kell egy csomó felszerelés hozzá meg minden.....majd csak van minden suliban 1 focilabda!
Ha nincs, akkor kell kérni Mészáros Lőrinc biztos adna egyet.

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
8 éve
Ez nem ilyen egyszerű Snow ! :-)
Iskolánként két futballpálya már jónak számít, viszont a mindennapos testnevelésórák mellé már kevés, és kivitelezhetetlen. Pálya nélkül pedig nincs futball. A tornateremmel szintén ez a helyzet. Iskolánként 1db kevés. Több pedig nem fér el, továbbá nincs meg az anyagi háttér sem hozzá. Ezen kívül van egy rakatnyi sportág, mint pl kosár, vagy kézilabda, amit talán nagyobb lelkesedéssel is fogadna mondjuk a diákok fele, vagy egyharmada. helyette viszont futballra kényszeríti őket az iskola. Kosarasokból pedig soha nem lesz jó futbalista. Akikből pedig végül tehetséges játékos lesz, kevesellni fogják a pénzt, amit itthon kapnak, és átszerződnek külföldre. Most is ez történik. Ritkán járnak haza, keveset játszik együtt a magyar válogatott. Elszoknak a játékosok egymástól, és szét van esve a játék. Nem Felcsúti stadionra volna szükség, és nem is arra, hogy boldog-boldogtalan focizzon napi szinten, jobb híján az iskolapadok között. Hanem arra, hogy megemeljük focistáink gázsiját. Itthon tartsuk őket. neves futbaledzőkre költsük azokat a milliárdokat.

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
Azért nem hiszem hogy az Aranycsapatban is a gázsiért hisztiztek a focisták állandóan.
Persze azért az más helyzet volt mert politika nem engedte volna meg amúgy sem a hisztit, meg volt aki még így is elment külföldre, de legfőképp a válogatottnál én a lelkesedést hiányolom.
A pénz meg így is túl sok megy el a focira, csak nem a javát a játékosok kapják hanem a 1132 MLSZ vezető fizuja meg a titkárnője irodája gépkocsihasználat tanulmányút Hawaira prémiumok meg ki tudja mi szipkázza fel a milliárdokat.
Teljesítményhez kellene kötni a pénzeket is és a felesleges sleppet meg elküldeni iskolákba focioktatónak, vagy gooo közmunka. Nem hiszem el hogy azok is majd megszakadnak annyit tesznek a Magyar fociért.

A stadionépítésnél meg szerintem hosszú távú célok vannak az Olimpiára legyen néhány nívós létesítménye az országnak, hogy egy pályázat elbírálásánál már lehessen valamit felmutatni ami már kész van. Az más tészta hogy addig miből és ki tartsa fent , meg hogy lehetne költeni azt a lóvét éhező gyerekekre is mert az jobban hangzik.
Az is kétséges hogy egyáltalán van-e lehetőség arra hogy valaha is rendezzünk ilyet, mert én sem tudom elképzelni hogy mi másért van szükség ilyen vidéki stadionokra.
A tesiórára meg elbizonytalanítottál hogy lehet nem elég egy focilabda, elképzelhető nagyjaink is azt hitték mint én, hogy ennyi elég. :D

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
8 éve
Az aranycsapat idején más volt a politikai helyzet is. Nem volt divat külföldi csapatokban idegenlégióskodni. Akkor még nem keresett olyan rengeteg pénzt a külföldi futbalista sem. De akár elhiszed ezt nekem, akár nem, a tény, akkor is tény marad: Odakint játszanak legjobbjaink, és nem itthon. Jobb a pénz, és nagyobb a szakértelem. Mindez motiválja őket, és átszerződnek. Ott szépen beleszoknak egy klubcsapatba, itthon viszont már nincs meg az összhang.
teljesítményhez kötni a fizut, a sportminiszter esetében rendben van, de a focisták esetében majd ráérünk akkor szankcionálni, amikor lesz is mit. Majd amikor már milliós gázsikról beszélünk esetükben is. Nem ütni kell őket, hanem megfizetni. Ami az olimpiát illeti, soha nem fogunk pályázatot nyerni rá, de egyébként is képtelen ez az ország még a néhány százezer menekültet is koordinálni, nemhogy egy olimpiai tömeget. felcsúton meg hiába épül stadion, ha egyrészt nincs aki játszon benne, mert állandóan üres. Nincs aki tudjon is benne játszani, mert bénák vagyunk, és nincs az a szervezés a világon, mely képes volna EB-t, VB-t, de pláne olimpiát megszervezni egy falura. Stadiont ha épünk, akkor nagyvárosokba kell építeni, nem egy eldugott, koszos, szaros faluba. oda aligha fog ellátogatni az olimpiai tömeg. be se férnének.
Elég egy labda a focihoz. Ebben nem tévedtek a nagyik, viszont akkor olyan szavakat mint minőségi oktatás, és hatékonyság, el lehet felejteni :-D
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
Olyan negatív vagy! :D
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif
«12345...8»